QUÈ FEM QUI SOM

Pinedes de l’Armengol és una urbanització que pertany al terme municipal de La Torre de Claramunt, conjuntament amb Vilanova d’Espoia, La Serra, Ca l’Anton, La Torre Baixa i Camaró. L’extensió total és de 14,80 kilòmetres quadrats.

Està a uns sis kilòmetres del nucli urbà de La Torre de Claramunt i actualment hi ha censades unes 1.250 persones d’un total de 3.500 habitants de tot el municipi.

En si, l' urbanització és molt gran i disposa de pista de tennis i frontó, camp de basquet, camp de futbol sala, centre social i en breu una plaça cívica multifuncional.

La Comissió de Festes està formada per un grup de veïns i veïnes de la urbanització que intenten, voluntàriament,  organitzar celebracions típiques de temporada perquè tots en puguem gaudir.

Bàsicament organitzem i vetllem durant les celebracions perquè no hi falti res i perquè tots els participants estiguin en un entorn agradable i familiar.

Cal dir, que l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, ajuda en tot el possible, sigui econòmicament i físicament, en el que la comissió necessita per dur a terme les seves accions.

Tant l’alcalde com els regidors de l’ajuntament assisteixen als actes que aquesta comissió organitza durant l’any.

Festa Major 2019

07 Aug 2019

Festa Major 2018

Festa Major a Pinedes 2018

08 Aug 2018

La Marató 2017

La Comissió de Festes de Pinedes de l'Armengol juntament amb l'Associació de Veïns (A.P.V.P.A) van organitzar per primera vegada activitats amb col·laboració amb la Marató de TV3 del 2017.

14 Dec 2017

Castanyada / Halloween 2017

La tradició del Halloween va agafant força cada cop més al nostre país. En el cas de La Torre, ja fa anys que se celebra un Passatge del Terror i aquest dissabte, torna a obrir les portes.

La proximitat de la Castanyada fa que a les Pinedes de l'Armengol sigui Halloween. La comissió de festes de les Pinedes de l'Armengol com ja és tradicional, en el marc de la festa de la Castanyada, organitza el proper dissabte 28 d'octubre, el 'Passatge del Terror' que enguany arriba a la seva 11a edició. Les activitats començaran al centre social de les Pinedes a les 6 de la tarda, on hi haurà castanyes i moniatos per a tots els assistents, i música per als més petits i a partir de les 7 de la tarda engegarà el Passatge del Terror. 

 

Les caracteritzacions dels actors de l'any passat, espectaculars

El 'Passatge' de Pinedes és un recorregut dins el casal social de Pinedes que farà viure emocions de pel·lícula. La Comissió de festes de les Pinedes treballa des de fa setmanes en l'escenografia, maquillatge... per aconseguir l'ambientació terrorífica del passatge. L'activitat que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt és gratuïta i està oberta a tothom. A més, la comissió enguany organitza pel dia 4 de novembre a les 11 al mateix centre social de Pinedes un ball de halloween en el que es convida a tothom a participar-hi disfressat.

27 Oct 2017

10é Aniversari Passatge del Terror

El passat dissabte 29 de novembre, La Comissió de Festes de Pinedes de l'Armengol va organitzar la festa de La Castanyada i Halloween. Per desena vegada, va muntar el passatge del Terror dins el centre cívic de Pinedes de l'Armengol. Una feina de muntatge de dues setmanes i una gran actuació dels membres de La Comissió i voluntaris.

09 Nov 2016

Festa Major 2016

Els dies 11, 12, 13 i 14 d'Agost es va celebrar la festa major de Pinedes de l'Armengol.

Fent clic a la imatge (programa) hi trobareu un resum de fotografies i vídeos.

10 Aug 2016

Inauguració Plaça de La Piscina

La Comissió de Festes va col·laborar activament amb la inauguració de la Plaça Cívica de Pinedes, que finalment amb la votació popular que es va realitzar al sopar de germanor amb més de 250 persones, es va decidir anomenar Plaça de la Piscina, la majoria va optar per aquest nom per record l’equipament que aquí en aquet solar hi va haver durant molts anys. Tal com el Vicepresident de la Diputació i alcalde de Igualada va dir en el seu discurs al migdia a l’hora de la inauguració, la piscina era un equipament emblemàtic però no sostenible per els moments actuals i que un municipi com la Torre de Claramunt ja fa un esforç molt important mantenint un d’aquets equipaments al recinte Torresport que dona servei als 3800 habitants del municipi.

Al migdia hi va haver parlaments i tallada de cinta amb presencia de l’hereu i pubilla del municipi i descoberta de la placa commemorativa.

El sopar va ser també moment d’homenatjar al Sr Santiago Vallbona, un veí de Pinedes que en aquest dia feia anys i a més havia sigut President i membre de la directiva de l’Associació de Propietaris de Pinedes de l’Armengol, es va voler reconèixer la seva trajectòria personal i la defensa dels interessos dels veïns de Pinedes durant tots aquets anys. També la regidora i primera tinent d’alcalde Lourdes Cordón va fer un relat d’una història particular d’una família des d’els seus inicis a la seva arribada a Pinedes de l’Armengol, una història plena d’emoció i records que va fer emocionar la Sra. Mercè, iaia de la família, que junt amb la seva família assistiren al sopar, on també se li va fer entrega d’un ram de flors. El relat va fer emocionar a moltes persones que van estar al sopar i en acabar el sopar, es va amenitzar amb un ball de cloenda amb grup ‘De Gala’ , que va fer ballar a tothom fins altes hores de la nit. El parc va ser molt ben rebut per els mes petits que van poder gaudir de l’espectacular conjunt o parc infantil i els jocs d’aigua que els van fer passar la calor d’una forma molt refrescant.

01 Jul 2016

Happy Ride Navigation 2016 (Pinedes de l'Armengol)

El passat dissabte 9 d’Abril va tindre lloc al municipi de La Torre de Claramunt un esdeveniment de motor on les motos van ser les protagonistes.

La Comissió de Festes de Pinedes de l’Armengol i l’ajuntament de La Torre de Claramunt van col·laborar amb el grup de motos Happy Ride Barcelona en l’organització de Happy Ride Navigation 2016, esdeveniment que consistia en una ruta d’uns 360 km amb sortida des de TCR MOTOR Sabadell, on els participants tenien que passar per uns punts de control presencials, ubicats en les carreteres i altres virtuals, en els quals tenien que fer-se una fotografia a un objecte senyalat per l’organització.

Cal destacar i agrair, que durant la jornada no hi hagi hagut cap incident en les carreteres, dient molt d’aquest grup de motards format per gent amb sentit comú i responsable.

El punt final de la ruta va ser a Pinedes de l’Armengol, on La Comissió de Festes va preparar una zona perquè els que anessin arribant, un total de 53 motos i 73 persones, disposessin d’una zona tranquil·la i de relax després de la jornada que de mitjana va ser de 6 hores.

L’organització de l’esdeveniment, Happy Ride Barcelona, va disposar d’una zona habilitada per anar fotografiant als participants mentre anaven arribant davant d’un collage on hi estaven presents totes les entitats i empreses col·laboradores.

Al final de l’acte es van sortejar diferents productes cedits pels sponsors.

08 Apr 2016

Please reload